2015. jún 04.

Német u20 újabb gyalulás

írta: Zlatan77
Német u20 újabb gyalulás

german.jpg

Tipp: Németország U20 - Üzbegisztán U20: (-1) H - 1,68
          Németország U20 - Üzbegisztán U20: (-2) H - 2,68

Németország az első körben kivégezte a nem túl acélos Fiji korosztályos csapatát 8-1-re, ezzel szemben Üzbegisztán egy gólgazdag meccsen kikapott 4-3-ra Hondurastól.  Már a csapatok mivoltából adja magát a sima Német győzelem nem még ha azt is ide vesszük, hogy már a második csoportkör első meccsét lenyomta Honduras és Fiji ahol a vendégek simán 0-3-ra hozták a meccset.


Józan paraszti ésszel a Németeknek nagyon megverik ma Üzbegisztánt. De nem csak erre hagyatkozunk, a németek nagyon erősek most, akár végső győzelemre is esélyesek. Nem fognak különösebben pihentetni, ugyan is egy győzelemmel nagy lépést tehetnek a továbbjutás felé. A gólarány pedig remek erődemonstráció. Egy de szerintem két gólos hátrányból is simán kell lennie a meccsnek ezekre pedig remek szorzókat kapunk.

Mi magyarok is játszunk egy másik végső esélyes ellen méghozzá a Brazilok korosztályos csapata ellen. Első meccsen legyalultuk Kóreát ami szép és jó és elismerésre méltó, de szerintem a magyar média ki van éhezve a magyar labdarúgás sikerére ebből kifolyólag kicsit túl lett hypolva csapatunk. Kívánom, hogy ne így legyen de a tippem:

Tipp: Magyarország U20 - Brazil U20 V - 1,38

Szólj hozzá

foci Általános tippek