2015. jún 18.

Angol U21 győzelem + gyors tippek

írta: Zlatan77
Angol U21 győzelem + gyors tippek

kane.jpgA mai napon továbbfolytatódnak a küzdelmek az U21-es labdarúgó EB-n, ahol az Angolok találkoznak a sokak szerint végső esélyes Portugáliával. Tegnap már a Német-Szerb meccs előtt is éreztem, hogy a Németeket kicsit túl hypolják és van keresnivalója a Szerbeknek, megérzéseim be is jöttek. 

A Portugáloknál ugyan azt érzem mint a németeknél, jó korosztály, nem rossz csapatokban játszanak a srácok de kicsit túl lettek kapva. Viszont a Szerbekkel ellentétben most nem úgy gondolom, hogy talán van keresni valójuk az angoloknak, hanem azt, hogy be is fogják rántani a meccset. Ha a portukra azt írtam jó csapatban játszó játékosaik vannak, akkor ez az angolokra hatványozottan igaz. A legfőbb tengelyeken rendszerint találni legalább két de inkább három olyan játékost aki hétről hétre a Premier League-ben bizonyít. Elég csak egy pillantást vetni a csatársorra: Harry Kane 21 gólig jutott a Spursben idén, Berahino 14 góllal terhelte az ellenfelek kapuját a West Brom szineiben míg Ings már tudjuk Liverpool-os de 11 gólt szerzett a nem túl acélos Burnley színeiben.

Nagyon jó kis korosztály verődött össze az angoloknál és szerintem elég sokat elérhetnek ezen az EB-n. Southgate egy nagyon jó biztos védekezésre és gyors támadójátékra építő taktikát rakott össze, és mivel bőven van kikből merítenie, remekül összepasszol a taktika és a keret.

Portugáloknak nem sikerült fényesen az utolsó 3 felkészülési mérkőzésük, ezzel szemben az angolok formáját jól tükrözi a legutóbbi három találkozó eredménye. Egy közös ellenfelük volt Csehország személyében, akiktől a Portugálok kikaptak 1-0ra, míg az angolok megverték 1-0ra.
engu21.jpg

Tipp:
Anglia U21 - Portugália U21: Mérkőzés győztese: Anglia U21 - 2,6

Kosárlabda:
Horvátország - Spanyolország: Horvátország (+20,5) - 1,9
Lithuania - Oroszország: Pontok száma 137,5 alatt: - 1,95

Labdarúgás:
Spyris Kaunas - Trakai: 2,5 felett - 1,62

Szólj hozzá

anglia foci válogatott U21 Általános tippek