2015. sze 22.

Hétközi bajnokik

írta: Zlatan77
Hétközi bajnokik

ibrahimovic.jpg

A hétköznap ellenére több országban is fordulót rendeznek, többek között gyűrik egymást a német, francia és spanyol csapatok is. Nem tolnak le ma egy teljes fordulót értelem szerűen sehol de azért akad pár meccs amelyekkel kapcsolatban megosztanám gondolataim:

Németország

Hertha Berlin - Köln

Több tippem is van a meccsre amelyek mindegyikét arra alapozom, hogy láttam idén egy pár Hertha meccset és Pali egy elsősorban masszív védekezésre építő csapatot rakott össze. Hiába nyert a Köln az előző körben, azért elnézve a Gladbach idei szereplését nem volt ez egy túl nehéz feladat. Néztem a Hertha Wolfsburg elleni meccsét is a legutóbb, és tényleg egy masszív, védekezésre maximálisan koncentráló csapatot láttam, akik egy kis szerencsével már az első félidőben gólokat szerezhettek volna a farkasok ellen. A gólok elmaradtak aztán törvényszerűen jött a megtorlás a meccs végén.

Tippek:
Szerintem berántják Dárdaiék a meccset de aki nem bízna bennük mehet egy kis támogatással is: Hertha vagy döntetlen - 1,38

Nem a gólszerzés az erőssége a Herthának és a Köln-nek sem ma sem várok sok gólos mérkőzést. Találtam egy meglehetősen izgalmas szorzót: Hertha nyer és 2,5 gól alatt - 4,75

 

Darmstadt - Werder Bremen

A hazaiak az előző fordulóban a Bayern-el meccseltek otthon úgy, hogy "csak" 0-3-ra kaptak ki. Ez inkább volt köszönhető a Bayern tompaságának mint a Darmstadt remeklésének. A mindössze 25%-os labdabirtoklás sokat elárul a játék képéről. A másik oldalon a Brémaiak magukhoz képest jól kezdték a szezont 2 győzelemmel 2 vereséggel és egy döntetlennel. Werder fölényt várok de szerintem egyenlő erők küzdelmeit hozza ez a mérkőzés ahogy a bukik is jósolják. Hagynám ezt a meccset de ha mondanom kellene rá valamit akkor:

Tipp:
Darmstadt +1 - 1,55

Bayern München - Wolfsburg

Az előzőekben már említettem, hogy láttam a farkasok legutóbbi meccsét és szerintem valami parádésan gyenge játékot mutattak az első félidőben. Hiába a "minőségi pótlások" akárki akármit mond, megérzi ez a Wolfsburg a távozókat főleg KVB-t. A müncheniek sem most élik fénykorukat, de azért hozogatják meccseiket. Hiányzik majd Robben és Ribery de azért bőven marad gólfelelős a bajoroknál akiktől legalább két ólt várnék. Viszont!
A Wolfsburg eddig azon csapatok ellen mutatott egy szekér fekáliára emlékeztető játékot ahol támafásra voltak kényszerítve. Nincs sok kreativitás ám a kontrák már fekszenek. A Bayern ellen nem ők fognak dominálni így mehet nyugodtan a kontrajáték, míg a bajorok képesek akármikor összehozni egy gólt hátul.

Tippek:
Mind a két csapat gólt szerez - 1,90
Bayern München és 2,5 gól felett - 1,7

 

Franciaország

PSG - Guingamp

A tények gyorsan, a Párizsiaktól 1, míg a vendégektől 3 eltiltott nem szerepelhet a mérkőzésen. Nagyjából ennyi a maradiak listája. Ibráék botlottak az előző fordulóban így hazai pályán nincs kegyelem senkinek. A Guingamp nagyon jól szerepel eddig a bajnokságban megkenték többek között a Marseille-t is. A párizsiaknak kötelező a győzelem amire nincs értelmes szorzó, viszont ha idevesszük, hogy a Guingamp utolsó három meccsét hozta és 5 gólt rúgott illetve, hogy Trapp mire képes a PSG kapujában befigyel egy vendég találat is. Jók lehetnek erre a meccsre:

Tippek:
PSG és 2,5 gól felett - 1,75
Mind a két csapat gólt szerez - 2,45
PSG -2 - 2,65

Szólj hozzá